DUYURU !!! Buraya duyurunuzu ekleyebilirsiniz. Düzenlemek için header şablonunun en altına bakın
LİNK!
![]() |
Adtriplex yayıncı bilgilendirme.!
|
![]() |
|
15.01.2012, 01:36
Yorum: #1
|
||||
|
||||
|
Adtriplex yayıncı bilgilendirme.!
adtriplex ile para kazan
Reklam gelirini, reklam performansının hak ettiği gerçek seviyeye ilk kez biz getiriyoruz. adtriplex sayesinde web sayfan ile daha önce hiç olmadığı kadar kolay para kazanıyorsun. Bunun için adtriplex’e kolayca yayıncı olarak kaydol ve Affiliate Marketing’in sağladığı avantajlardan yararlanmaya başla. Konseptimiz çok kolay ve başarılı: Nasıl çalıştığını biz sana gösteriyoruz: Beni tıkla! Reklam araçlarından birine tıklayan ziyaretçi mağaza sahibinin internet sitesine ulaşır. adtriplex, sana ait reklam araçlarına yapılan tıklamaları kaydeder. Bu işlemin sana ait olduğunu belirler ve bunu mağaza sahibine iletir. Beni satın al! Ziyaretçin o mağazadan bir ürünü satın aldığında, sen de komisyonunu alırsın. Ziyaretçin satın almaktan vazgeçip mağazayı terk etse bile, sonrasında 60 güne kadar mağazaya yeniden gelip alışveriş yaptığında, yine de komisyonunu alırsın. Ödeme Yap! Bir ürün başarıyla satın alındığında bu bilgi, mağaza sahibi tarafından adtriplex’e hemen bildirilir. Satış bizim tarafımızdan onaylandıktan sonra, söz konusu komisyon hesabına eklenir. Şuan itibariyle http://www.adtriplex.com olarak 20’nin üzerinde kampanyayı aktif ettik. Aktif ettiğimiz bazı kampanyaların detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Markafoni.com Üyelik Kampanyası – Üye Başına 2 TL Vipdukkan.com Üyelik Kampanyası – 0.75 TL Hizlial.com Üyelik Kampanyası – 1.5 TL 1v1y.com Üyelik Kampanyası – 1 TL Trendyol.com Satış Kampanyası – 11.5 TL Limango.com.tr Satış Kampanyası – 5 TL Jetmilstar.com Satış Kampanyası – 10 TL Herkese bol kazançlı günler diliyoruz. Not: Her konuda düşünce ve sorunuz olursa support@adtriplex.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. |
||||
|
15.01.2012, 23:52
Yorum: #2
|
||||
|
||||
|
RE: Adtriplex yayıncı bilgilendirme.!
ben uye olamıyorum neden sitemde su http://www.fotografcilipyap.tr.gg
|